exit clan - extra intelligent

Page:  1  2  3  next 
ZaFF #1
Member since Oct 2006 · 82 posts
Group memberships: Members, Oldies
Show profile · Link to this post
Subject: Bejvávalo..
Ahoj lidi .. že tu není mrtvo ?.. že ne ?.. nestihl jsem to včas..
Stejně to ale bejvávaly časy co ?.. kurnik vzpomínat na to je pomalu lepší než to tenkrát prožívat :)
jjk (Administrator) #2
Member since Oct 2006 · 453 posts
Group memberships: Administrators, exit members, Members, vedení
Tyjo, čau ZaFFe, ty ještě žiješ? :) Taky občas zavzpomínám na staré dobré časy :)
There are 10 kinds of people in the world ... Those who understand ternary, those who don't and those who confuse it with binary
ZaFF #3
No spíš přežívám ... Tušil jsem že se tu setkám se starejma kámošema ve zbrani :)
Tak nějak jsem doufal že můžeme zavzpomínat společně.. Na různý hlody.. Akce .. Virtuální zážitky.. Drby.. A o všemožném dalším... Prostě o všem a o ničem..:)
fiXed (Administrator) #4
Member since Oct 2006 · 1053 posts
dnes jsem projel většinu článků zde na webu a musel sem zamáčkmnout slzu, opravdu náááádherná nostalgie.

prosím prosím udělejme sraz, přijedu kamkoliv!
Lide se deli do 10 skupin. Na ty, kteri rozumeji binarnimu kodu a na ty ostatni.
fiXed (Administrator) #5
Zaffe, posli na sebe nejaky kontakt, MSN, ICQ, telefon, cokoliv.

kdyztak moje icq: 26957426
Lide se deli do 10 skupin. Na ty, kteri rozumeji binarnimu kodu a na ty ostatni.
G-Father (Administrator) #6
User title: pablb z třetího ramena
Member since Oct 2006 · 478 posts · Location: Sídlo jako šídlo
Group memberships: Administrators, exit members, Members, Oldies, vedení
Kurva, píča, děvka, vole kundyyy Zaff:-D No pro sraz jsem... když se to naplánuje docela s předstihem tak nejsem proti... Taky můžu dojet kamkoliv:-D
Jsem několikanásobný mistr ve sraní na hlavu. Souložim s obtlostlýma žábama a jim olivy. A to vše v jednom balení.
jjk (Administrator) #7
Pro sraz jsem už nejmíň dva roky, jen najít nějaké místo kde se srazit :) Jinak taky nemám problém dojet víceméně kamkoliv a když se dá vědět s dostatečným předstihem tak určitě půjde doladit i termín :)
There are 10 kinds of people in the world ... Those who understand ternary, those who don't and those who confuse it with binary
fiXed (Administrator) #8
jjji pisni mi na neco (jabber nemam), chtel bych se mrknout na ftp k nam. kdyztak icq vyse nebo me mas na MSN. dik
jjk (Administrator) #9
Quote by fiXed on 2010-03-02, 16:35:
jjji pisni mi na neco (jabber nemam), chtel bych se mrknout na ftp k nam. kdyztak icq vyse nebo me mas na MSN. dik

No, na MSN jsi stale offline a ICQ co jsi dal vyse vypada ze neexistuje :)
fiXed (Administrator) #10

osmičky mi vždycky dělali problém :p
ZaFF #11
Tak koukám pánové že se nám to tu pěkně slejzá .. Po třech tejdnech bez odpovědí jsem přestal tohle forum sledovat a dneska jen tak ze zvědavosti čeknu . a BUM, takovejch komentů.. a dokonce i velkej Gé.  Hoši ještě nedávno jsem mohl taky kamkoliv. Ale od té doby co jsem přidal auto na seznam dekorací pro dvůr a zahradu už to není tak o svobodě jako o spojích .. Ale pořešit dobrý místo a čas (hlavně odmocnina času nesmí vycházet na seskupení hvězd v obrazci dvojkřížového osmiůhelníku, nebot to by jsem potom nemohl) a není problém
hausnumero #12
Member since Oct 2006 · 88 posts
kurva hosi co to tu jedete? priznejte se kdo z vas tu holduje okultismu nebo telepatii?? takovejch let sem tu nebyl a ted kdyz se to tu zacina reinkarnovat tak me napadne sem vlezt  :-D Tak vas predevsim vsechny zdravim a sem rad ze zijete. Hlavne o Zaffa jsem mel strach po tom co jsem se dozvedel, ze ziskal ridicke opravneni a prohani se po silnicich v naky silene narvany kare. :-D
Co vubec porad delate hrajete jeste acka?
Fuck the Word! Safe yourselves.
ZaFF #13
Wow ... Hau$$. Až do této chvíle jsem nebyl schopen přijít na klíč který se my naskýtal v mejch nočních můrách které se my zjevovali stále častěji a častěji . Objevil se v nich muž s tváří dítěte ověšený velikánským Dolarem na krku .. Vždy otevřel dveře ze kteerých se vyvanul dým značně oplývající Skunkem. Poté pomalu vkročil do místnosti a pronesl tichým ale hlubokým hlasem (podobným Janu Rosákovy při rakovině obou varlat), já příjdu.

A ted už vím že to Hauss na mě poštěl telepatický vlny že se objeví :)
ZdaroSS Haussoss
DarkTatka (Administrator) #14
User title: Automatic Rifleman
Member since Oct 2006 · 279 posts · Location: Třebíč
Group memberships: Administrators, exit members, Members, Oldies, vedení
No, čistě teoreticky, u nás na chatě jsme teď nedávno zavedli tekoucí vodu a elektřinu, takže bychom se mohli třeba (jen návrh) slézt tam, ale nejlíp až bude trochu tepleji, abychom nemuseli jen sedět vevnitř, chlastat a pařit, ale abychom to mohli dělat i hezky na čerstvým vzduchu ;)

Tak a to je koukám nejdelší věta co sem kdy napsal.
Bůh je reálný, pokud tedy nebyl deklarován jako int.
jjk (Administrator) #15
Oh, výborně Tati, já jsem pro :)
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Page:  1  2  3  next 
Go to forum
Not logged in. · Lost password · Register
Unclassified NewsBoard 1.6.4 © 2003-6 by Yves Goergen
Current time: 2012-02-06, 17:03:56 (UTC +01:00)