exit clan - extra intelligent

Page:  previous  1  2  3  4  5  6  7  8  next 
Cool (Guest) #91
No profile available.
Link to this post
In reply to post ID 4648
ale né já som lamka :D :D :D
Kenny (Guest) #92
No profile available.
Link to this post
Subject: .)lol,
Vidím,že tu padlo několik narážek od dezerta,že bych měl jít do repre.Takže ho vědomě ignorujte protože já do repre bych nechtěl ani nemůžu (nejsem připravenej)
Navíc mám určitý nalinkovaný učty.Snad se to změní a někdy dokáži národu co ve mě je .) pořád čekám na nějaké info o aao. LANce a pořád nic.
 Hodně štestíčka
rodney #93
Member since Sep 2008 · 4 posts
Show profile · Link to this post
kenny konečně se z naší ''PARTY'' bejvale nekdo INTELIGENTNE vyjadril .
G-Father (Administrator) #94
User title: pablb z třetího ramena
Member since Oct 2006 · 478 posts · Location: Sídlo jako šídlo
Group memberships: Administrators, exit members, Members, Oldies, vedení
jen všichni sledujte jak team Exit + funka jsou skormný v těch množstvých poměrů(viz top 5, tatran, blablabla).

Berem to s úsměvem a hráč co má kvalitu ví, že síla je v teamu a né v 1v1 na urbanu:-D
Jsem několikanásobný mistr ve sraní na hlavu. Souložim s obtlostlýma žábama a jim olivy. A to vše v jednom balení.
G-Father (Administrator) #95
User title: pablb z třetího ramena
Member since Oct 2006 · 478 posts · Location: Sídlo jako šídlo
Group memberships: Administrators, exit members, Members, Oldies, vedení
jinak jak můžete sledovat ve skupině máme portugalce a švédy a přibude ještě jeden team.... Viz news http://www.onenightcup.net/
Jsem několikanásobný mistr ve sraní na hlavu. Souložim s obtlostlýma žábama a jim olivy. A to vše v jednom balení.
ED]inFinity #96
User title: Lofáč
Member since Sep 2008 · 24 posts · Location: Sloup v Moravském krasu
Group memberships: Members
Quote by G-Father:
jinak jak můžete sledovat ve skupině máme portugalce a švédy a přibude ještě jeden team.... Viz news http://www.onenightcup.net/
Podle mě je prozatím nejtěžší skupina B a nejlehčí D... ale to se uvidí až pak. Já bych řekl, že máme taky docela těžkou... njn.
America's Army ProLama
wefa #97
Member since Feb 2007 · 295 posts
Group memberships: exit members, Members, Oldies, vedení
wefa - http://www.onenightcup.net/user/wefa/
=muaddib= #98
Member since Sep 2008 · 1 post
Subject: Tatran, amos a dalsi bezpateraci...
Prvne bych rad vsem rekl ze doufam ze to portugalcum a swedum nandate za cely Cesky AAckovsky pokoleni ;-). Sestava je na to spickova a rozhodne by jsme ( mysleno  jako ceska repre ) jim meli ukazat, ze kazda nase smrt je bude stat hodne naboju.

Ted bych se rad jenom vyjadril k ten vyzbleptum dezerta a tatrana. Tatrena specialne u tebe je pojem teamova hra neco jako nadavka nebo mytus protoze i v pos**** scrimu si hrajes na sebe a na to ze musis mit na konci nejvic killu. S timhle muzes jit hrat CSko tam te radi uvidej ;-) ( i kdyz asi taky jen na chvili - brzo se okoukas ). Acka na urovni repre jsou fakt uz o teamplay a na to ty se svoji moralkou nemas. Dezerta neznam ale podle toho co pise to bude asi malej podobanej ( pardon za ten vyraz ale nemuzu si pomoct ) zavyslak s velkyma ustama co umi hodne kecat a bohuzel i trochu lepe strilet ale tou svou tlamickou si kazi zbytek. To ze umis trochu strilet neznamena ze ses dobrej. Skus nekdy vastivit server kde nebudou lamy a zahrat si proti dobrym hracum jak z CR tak z jinych zemi. 

Pokud se pamatuju tak v UCC byly 4 problemy s hracema. Prvni jeste nekdy hodne davno, to jsem jeste u UCC nebyl a pak Amos, Tatran a trochu Kenny. Jinak o dalsich nevim. Ostatni jsou dobry hraci kteri sli v posledni dobe hodne nahoru. Ale rozhodne to neni jenom tim ze by jsme meli v klanu Tatrana a Amose nebo Kennyho.

UCC je celek se spatnym i s dobrym nicmene bez prichodu nekterych hracu uz by tu UCC nebylo. Sice smutne ale pravdive coz pro lidi kteri delaji pro UCC max by byla asi herni smrt. Ja osobne bych asi do jineho teamu nesel takze bych radsi skoncil uplne.

Na zaver - prosim vsechny kdo Tatrana a Dezerta znaji pripadne i Amose ... Neberte ty jejich, pouziju instinktuv vyraz:"Homoseptikalni vykaly" , vazne. Jsou to jenom keci hracu co maj velky sebevedomi a nabindovany reconnect ;-).

Tot vse.. Preju GL a HF a nandejte jim to kua!
rodney #99
Member since Sep 2008 · 4 posts
no muaddibe teď si mě urazil , copak sem nějaký kecy píšu? :) Vždyť už ani AA skoro nehraju a že někdy něco bylo , neznamena , že jsem , jak nějakej dezert nebo tatran a musim sem psat , jak jsem nejlepší a chci do repre a takovyhle sračky :)
.tRn^ #100
Member since Sep 2008 · 8 posts
souhlasim stebou pane muadib nejsem teamovej hrac proto nejsem v klanu hraju pro sebe ale driv sem hral pro tym kdyz sem nebyl ucc :D
ED]inFinity #101
User title: Lofáč
Member since Sep 2008 · 24 posts · Location: Sloup v Moravském krasu
Subject: Jéje
Pochybuju žes hrál pro team, ale to je už jedno. Pokud jde o tady ty Tatranovi & Dezertovi excesy, tak z dezertovi ICQ historie vyplynulo, ze trn na dezertovi pozadoval, at ho napise ze ma jit do repre, jinak ze pude hrat za Slovensko :D Jinak, hernimozek nebo nehernimozek, ja jej teda rozhodne nemam, protoze nechci delat to, co delam na pubu - improvizovat. Pac i kdyz hraju scrim, tak zalezi na tom, jestli vyhrajeme kolo atd. no a tim padem mi potom fila porad nadava ze jsem kokot kdyz se nehnu :) :D ve skutecnosti cekam az rekne "kdyz se stane todle, udelas todle" :) to je vse
America's Army ProLama
Finch (Guest) #102
No profile available.
Link to this post
Myslim, že ani kluci ze slovenska kterejch je málo by o trna neměli zájem bo se pletu?:-)
.tRn^ #103
lool infinity ty si fakt pekelna vterka :D:D nesnasim lidi co se vtiraj :D:D
.tRn^ #104
a jeste infinity nerikal si ze te sere bejt v repre a nehrat :D:D:D:D:D
Topis (Guest) #105
No profile available.
Link to this post
Uz jsou tu jenom kecy a spamy, uzavrel bych to forum...
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Page:  previous  1  2  3  4  5  6  7  8  next 
Go to forum
Not logged in. · Lost password · Register
Unclassified NewsBoard 1.6.4 © 2003-6 by Yves Goergen
Current time: 2012-02-07, 23:31:34 (UTC +01:00)