In reply to post ID 4648
ale né já som lamka
Podle mě je prozatím nejtěžší skupina B a nejlehčí D... ale to se uvidí až pak. Já bych řekl, že máme taky docela těžkou... njn.Quote by G-Father:jinak jak můžete sledovat ve skupině máme portugalce a švédy a přibude ještě jeden team.... Viz news http://www.onenightcup.net/
. Sestava je na to spickova a rozhodne by jsme ( mysleno jako ceska repre ) jim meli ukazat, ze kazda nase smrt je bude stat hodne naboju.
( i kdyz asi taky jen na chvili - brzo se okoukas ). Acka na urovni repre jsou fakt uz o teamplay a na to ty se svoji moralkou nemas. Dezerta neznam ale podle toho co pise to bude asi malej podobanej ( pardon za ten vyraz ale nemuzu si pomoct ) zavyslak s velkyma ustama co umi hodne kecat a bohuzel i trochu lepe strilet ale tou svou tlamickou si kazi zbytek. To ze umis trochu strilet neznamena ze ses dobrej. Skus nekdy vastivit server kde nebudou lamy a zahrat si proti dobrym hracum jak z CR tak z jinych zemi.
.
Vždyť už ani AA skoro nehraju a že někdy něco bylo , neznamena , že jsem , jak nějakej dezert nebo tatran a musim sem psat , jak jsem nejlepší a chci do repre a takovyhle sračky
Jinak, hernimozek nebo nehernimozek, ja jej teda rozhodne nemam, protoze nechci delat to, co delam na pubu - improvizovat. Pac i kdyz hraju scrim, tak zalezi na tom, jestli vyhrajeme kolo atd. no a tim padem mi potom fila porad nadava ze jsem kokot kdyz se nehnu
ve skutecnosti cekam az rekne "kdyz se stane todle, udelas todle"
to je vse