In reply to post ID 4630
Takže instikt at se zaregistruje taky na onc a hodi to sem....
Jsem několikanásobný mistr ve sraní na hlavu. Souložim s obtlostlýma žábama a jim olivy. A to vše v jednom balení.
Quote by dezert:ahoj vsichni,sorry ze sem pisu ale tak jednou to neva .. ptam se proc nechcete vzit tatrana a kennyho? sou jedni z nej. v Cesku ..chci jen slyset duvod to je vse.. dik
a bohuzel mas bany
Je to jednoduchý, prostě se bojíme, že bys nás přehrál a zahambil, tak jsme si řikali, že tě radši ani nenominujem .. sorry
)))))))))
Quote by .tRn^:Bany mozna ale ne na svoji ip a urcite nejsem sam treba takovej flame je ma na svoje ucty
Tak pokud myslíš ty zabanovaný účty co se mu zobrazují v tabulce "Linked accounts", tak u svých nalinkovaných accountů mám taky jednoho -R!ko^ a tuším že ještě doG.A!m+ nebo tak nějak. Zajímalo by mě jak na to přišli že bych měl mít něco společnýho s Rikem... nikdy jsem ho neviděl a vlastně ani nevím kde bydlí.Quote by fiXed:flama jeste resime, vim ze je cisty, ale jeho historie vypada naprosto katastrofalne, predevsim diky rikovi...
Když jsem se s tebou včera bavil, tax mi tvrdil že žádný bany nemáš... omgQuote by tRn z pRdele:Bany mozna ale ne na svoji ip a urcite nejsem sam treba takovej flame je ma na svoje ucty