exit clan - extra intelligent

Page:  previous  1  2  3  4  5  6  7  8  next 
G-Father (Administrator) #76
User title: pablb z třetího ramena
Member since Oct 2006 · 478 posts · Location: Sídlo jako šídlo
Group memberships: Administrators, exit members, Members, Oldies, vedení
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 4630
Takže instikt at se zaregistruje taky na onc a hodi to sem....
Jsem několikanásobný mistr ve sraní na hlavu. Souložim s obtlostlýma žábama a jim olivy. A to vše v jednom balení.
dezert (Guest) #77
No profile available.
Link to this post
Subject: proc
ahoj vsichni,sorry ze sem pisu ale tak jednou to neva .. ptam se proc nechcete vzit tatrana a kennyho? sou jedni z nej. v Cesku ..chci jen slyset duvod to je vse.. dik
Instinkt (Guest) #78
No profile available.
Link to this post
Super!Tak diky a zitra se na vsechno vrhnu;)
ED]inFinity #79
User title: Lofáč
Member since Sep 2008 · 24 posts · Location: Sloup v Moravském krasu
Group memberships: Members
In reply to post #77
Quote by dezert:
ahoj vsichni,sorry ze sem pisu ale tak jednou to neva .. ptam se proc nechcete vzit tatrana a kennyho? sou jedni z nej. v Cesku ..chci jen slyset duvod to je vse.. dik

Bany?
America's Army ProLama
ED]inFinity #80
Subject: Pánové pozor
Z Tatrana nám vypadlo v shrnutí asi todle: topis ne do repre, funka tam nema co dělat, je to prý lama, JimStreet je lepsi než G a Fixed, trn zaleze do repre hned jak v ní nebudou exiti (takže asi nikdy), sice posrali ucc pověst, ale zase pozvedli ucc (coz herne bude mozna pravda) bez nich by nikdy nevyhrali CZ/SK (ale co by se asi stalo, kdyby ED neodstoupilo nebo hral Exit), sestava je debilní, jsou v ní špatní hráči atd.. Chcete-li výpis z diskuze na ICQ, tak si o něj napište.
Omlouvám se za tendle post poctivé části UCC - tedy Veteránův ( topis, muaddib, .. ) + Fidovi, ale tydle kecy se nedají vydržet. A navíc - máte na tom taky svůj podíl viny, páč si tydle lidi ještě pořád vydržujete. Konec hlášení.
America's Army ProLama
.tRn^ #81
Member since Sep 2008 · 8 posts
je to jenom můj názor nic víc a abych nepošpinil ucc odesel sem s klanu takže ucc do toho prosim nemotejte.
Instinkt (Guest) #82
No profile available.
Link to this post
Tak jsme radi,ze se to vyresilo.Opet se potvrdilo co si o tobe mam myslet a uz se prosim nevracej zpatky.Tramtadada a uz bych se o tom nebavil;)
fiXed (Administrator) #83
Member since Oct 2006 · 1053 posts
Group memberships: Administrators, exit members, Members, vedení
In reply to post #81
tatrane, AAcka nejsou jenom skill a tvuj aim. nejdulezitejsi vec je cteni hry, teamplay a podobne a o tom ty nemas ani paru... :( a bohuzel mas bany :(
Lide se deli do 10 skupin. Na ty, kteri rozumeji binarnimu kodu a na ty ostatni.
funka (Guest) #84
No profile available.
Link to this post
OK pánové, tak jsem dnes zaregistroval soupisku našeho národního týmu. Kdo tam má co dělat, ať se přihlásí na onenigtcup.net , jde na forum a dole uvidí forum "Czech Republic". To od teď bude privátní forum našeho týmu. Tak se tam přihlaste a hoďte tam nějakej pozdrav, ať vidim, že vám to všem dobře funguje :P

Jo a trn nezklamal :) Je to jednoduchý, prostě se bojíme, že bys nás přehrál a zahambil, tak jsme si řikali, že tě radši ani nenominujem .. sorry
JFK #85
Member since Sep 2008 · 1 post
Subject: Češi ...do toho :-)))
Tak přeju celému teamu hodně uspěchu a doufám, že bude kde sledovat Vaše reporty a nakonec kde oslavit Vaše vítezství :-))))))))))
.tRn^ #86
Member since Sep 2008 · 8 posts
Bany mozna ale ne na svoji ip a urcite nejsem sam treba takovej flame je ma na svoje ucty
fiXed (Administrator) #87
Member since Oct 2006 · 1053 posts
Group memberships: Administrators, exit members, Members, vedení
Quote by .tRn^:
Bany mozna ale ne na svoji ip a urcite nejsem sam treba takovej flame je ma na svoje ucty

flama jeste resime, vim ze je cisty, ale jeho historie vypada naprosto katastrofalne, predevsim diky rikovi...
Lide se deli do 10 skupin. Na ty, kteri rozumeji binarnimu kodu a na ty ostatni.
ED]inFinity #88
Quote by fiXed:
flama jeste resime, vim ze je cisty, ale jeho historie vypada naprosto katastrofalne, predevsim diky rikovi...
Tak pokud myslíš ty zabanovaný účty co se mu zobrazují v tabulce "Linked accounts", tak u svých nalinkovaných accountů mám taky jednoho -R!ko^ a tuším že ještě doG.A!m+ nebo tak nějak. Zajímalo by mě jak na to přišli že bych měl mít něco společnýho s Rikem... nikdy jsem ho neviděl a vlastně ani nevím kde bydlí.
Quote by tRn z pRdele:
Když jsem se s tebou včera bavil, tax mi tvrdil že žádný bany nemáš... omg :D
Stejně jako když jsem ti vyčítal TrackerHunting, takovýto 20 minut na serveru 70/1, že se na to používá Virtual PC; nejdřív ses mi snažil tvrdit, žes to nedělal, pak že je to skill, pak že nemám důkaz a pak žes to dělal dvakrát ale že ostatní hafo víc :D
America's Army ProLama
Finch (Guest) #89
No profile available.
Link to this post
Funny:-)
rodney #90
Member since Sep 2008 · 4 posts
Subject: odp
Tak já si myslim , že z toho co je momentálně aktivní v Čr je v repre to nejlepší co bejt může .. Jen souhlasim s warmem Cool by si to taky zaslouzil i když nehraje , tak je to pořád můj nejlepší kámoš a myslim si , že fakt má zkušenosti na repre. Ale Dží napsal , že změny nebudou a to je dobře , teď se jen hoši sehrajte scrimujte ať skopčáci vědí co znamená : kdo neskáče neni Čech HOP HOP HOP !
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Page:  previous  1  2  3  4  5  6  7  8  next 
Go to forum
Not logged in. · Lost password · Register
Unclassified NewsBoard 1.6.4 © 2003-6 by Yves Goergen
Current time: 2012-02-07, 23:33:51 (UTC +01:00)