User title: pablb z třetího ramena
Member since Oct 2006 ·
478 posts · Location: Sídlo jako šídlo
Group memberships: Administrators, exit members, Members, Oldies, vedení
Božský hlas, velký ocas se k tomu taky rád vyjádří:
Moje sestava je jasná, kdo bude scrimovat bude hrat! Předem se tu háže miliony nicku a nikdo neví jestli jsou ochotni na to trénovat.. Je to sice hezké, že se tu třeba háže finch, ale Finch je moje děvka sice, ale jak poslední dobou jsem sledoval, tak má nulovej čas hrát.
Je to national cup a měla by to bejt otázka reprezentace čr. A já nebudu hrát s někym, kdo přijde hodinu před zápasem a bude se mu vysvětlovat taktika.
Velice rád si zahraju a budu poctěn být v repre, ale nechtějte abych zrudnul a byl nasranej, že jsme prohrály s rusama třeba, kvůli tomu, že na to moji spoluhráči srali.
Můj návrh na sestavu: Rimsy( Fixie, kdo neví:-D), Filka, Já. To za tým Exit( wefa nemá moc času a pokud bude mít čas, tak budu rád, když se spíš bude věnovat zápasům teamu Exit.) Další jména: píča Funka, kunda Flame, kokot lahva. CSC kluci jako moje dvě lásky Orel a Finch nevim jak jsou na tom s aktivitou. Dále za UCC, tam to je samej ban, takže zbejvá Topis a Instinkt, Potom už jen Kubík.
Co se týče kapitána chci někoho na koho se mohu spolehnout, že napíše na fórum, všechny včas obeznámí a bude aktivní, proto jsem jedině pro funku.( protože já už jsem na to starej:-D)
Tak bych to viděl....S tim, že nainstalujte všichni ventrilo 3.0.1.!
Jsem několikanásobný mistr ve sraní na hlavu. Souložim s obtlostlýma žábama a jim olivy. A to vše v jednom balení.