exit clan - extra intelligent

Page:  previous  1  2  3  4  5  6  7  8  next 
wefa #16
Member since Feb 2007 · 295 posts
Group memberships: exit members, Members, Oldies, vedení
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 4547
K tomuhle určitě rád pomůžu, ale pracovně nevím jak to bude.. Rád si na tohle udělám volno..

P.S. nemohu funkovi dovolit aby jednou měl víc :D viď..
G-Father (Administrator) #17
User title: pablb z třetího ramena
Member since Oct 2006 · 478 posts · Location: Sídlo jako šídlo
Group memberships: Administrators, exit members, Members, Oldies, vedení
Božský hlas, velký ocas se k tomu taky rád vyjádří:
Moje sestava je jasná, kdo bude scrimovat bude hrat! Předem se tu háže miliony nicku a nikdo neví jestli jsou ochotni na to trénovat.. Je to sice hezké, že se tu třeba háže finch, ale Finch je moje děvka sice, ale jak poslední dobou jsem sledoval, tak má nulovej čas hrát. 

Je to national cup a měla by to bejt otázka reprezentace čr. A já nebudu hrát s někym, kdo přijde hodinu před zápasem a bude se mu vysvětlovat taktika.

Velice rád si zahraju a budu poctěn být v repre, ale nechtějte abych zrudnul a byl nasranej, že jsme prohrály s rusama třeba, kvůli tomu, že na to moji spoluhráči srali.

Můj návrh na sestavu: Rimsy( Fixie, kdo neví:-D), Filka, Já. To za tým Exit( wefa nemá moc času a pokud bude mít čas, tak budu rád, když se spíš bude věnovat zápasům teamu Exit.) Další jména: píča Funka, kunda Flame, kokot lahva. CSC kluci jako moje dvě lásky Orel a Finch nevim jak jsou na tom s aktivitou. Dále za UCC, tam to je samej ban, takže zbejvá Topis a Instinkt, Potom už jen Kubík.

Co se týče kapitána chci někoho na koho se mohu spolehnout, že napíše na fórum, všechny včas obeznámí a bude aktivní, proto jsem jedině pro funku.( protože já už jsem na to starej:-D)

Tak bych to viděl....S tim, že nainstalujte všichni ventrilo 3.0.1.!
Jsem několikanásobný mistr ve sraní na hlavu. Souložim s obtlostlýma žábama a jim olivy. A to vše v jednom balení.
ED]inFinity (Guest) #18
No profile available.
Link to this post
In reply to post ID 4547
Quote by fiXed:
btw jenom pro info, kdo vlastne si? :) ze ten nick z nikama neznam :D tak at vim kdo se tu taky objevuje :D

Rodney jest amos . . .
4BRN_BigMara (Guest) #19
No profile available.
Link to this post
Koukam ze nikdo nepocita se 4BRN, skoda, myslim si ze Drago by na to mel...
ja (Guest) #20
No profile available.
Link to this post
EDIT: zaregistruj si svuj nick, at vime kdo si, napis neco konstruktivního a pak se spolu muzeme bavit
This post was edited 3 times, last on 2008-09-03, 11:40 by fiXed.
fiXed (Administrator) #21
Member since Oct 2006 · 1053 posts
Group memberships: Administrators, exit members, Members, vedení
In reply to post #19
Quote by 4BRN_BigMara:
Koukam ze nikdo nepocita se 4BRN, skoda, myslim si ze Drago by na to mel...

Cau, no se 4BRN fakt nikdo nepocital, ale je fakt ze nevim jaka je vase soucasna forma. co jsem cetl tak jste si dali prazdniny a hrajete pub :)

Teoreticky by se mohl udelat nejaky scrim, nebo vice, kde bysme to mohli poresit kdo a jak se na co cití
Lide se deli do 10 skupin. Na ty, kteri rozumeji binarnimu kodu a na ty ostatni.
filka #22
Member since Apr 2008 · 132 posts
Group memberships: exit members, Members
Fixie
G
filKa
funka
plamínek(flame)
Topis
Finch
Orel
Rocky
(wefa)
clutch>ace>ftw
filka #23
Member since Apr 2008 · 132 posts
Group memberships: exit members, Members
Quote by filka:
Fixie
G
filKa
funka
plamínek(flame)
Topis
Finch
Orel
Lahva
Rocky
(wefa)
clutch>ace>ftw
Orlando #24
Member since Oct 2006 · 136 posts · Location: Hňupešov
Group memberships: Members, Oldies
no sice by to byla čest, ale většina exitů zná můj problém s myší s kterym sem si ještě nedokázal poradit bohužel...takže semnou nejspíše nepočítejte...
Všichni sou OHANBÍ....!!!
G-Father (Administrator) #25
User title: pablb z třetího ramena
Member since Oct 2006 · 478 posts · Location: Sídlo jako šídlo
Group memberships: Administrators, exit members, Members, Oldies, vedení
ještě mě tu napadl Vigel Z Kale
Jsem několikanásobný mistr ve sraní na hlavu. Souložim s obtlostlýma žábama a jim olivy. A to vše v jednom balení.
ED]inFinity #26
User title: Lofáč
Member since Sep 2008 · 24 posts · Location: Sloup v Moravském krasu
Group memberships: Members
Subject: Mno.. doplňky
Tak jako mě třeba napadl vision, kterej ale teď nehraje, čeká ještě na nový RAMky... ale myslím že byste - pokud byste měli zájem - mohli uspět a EDčka by taky měla želízko v ohni :D
America's Army ProLama
This post was edited on 2008-09-03, 18:34 by ED]inFinity.
Coolnice :-* (Guest) #27
No profile available.
Link to this post
Subject: hihi
Takže já bych to tak viděl pokuď můžu psát na foru mých všech lásek..takže : Já , Já , Já , Já , Já a náhranika bych asi Já....no pokuď to přeložím , Fil , Rocky , Orel ,Finch , G , Wefa , F , Flame , Lahva , Topis , teda hlavně já :D :D :D :D :D , já vím ,je jich tam víc...škoda ,že finch nemá tolik čau :-(...a ještě funka , a všichni ty dobří co jsem nejmenoval :D :D :D
Coolnice :-*2 (Guest) #28
No profile available.
Link to this post
Subject: lášky
Quote by Coolnice on :
Takže já bych to tak viděl pokuď můžu psát na foru mých všech lásek..takže : Já , Já , Já , Já , Já a náhranika bych asi Já....no pokuď to přeložím , Fil , Rocky , Orel ,Finch , G , Wefa , F , Flame , Lahva , Topis , teda hlavně já :D :D :D :D :D , já vím ,je jich tam víc...škoda ,že finch nemá tolik čau :-(...a ještě funka , a všichni ty dobří co jsem nejmenoval :D :D :D

sorry za hrubky a nepochopitelná místa :D sem v lásce z Váš :-*
funka (Guest) #29
No profile available.
Link to this post
OK, tak přecejenom k tomu něco přidam ..
Já bych jako kapitána nejradši viděl (poté co fix nemůže) wefu nebo džífádra, těm v tom dost důvěřuju a podle toho, jak se k tomu staví bych řekl, že to berou docela vážně.. Přecejenom si myslim, že by to měl víst někdo se zkušenostma s mezinárodní scénou..
To samý si myslim o týmu, který by měl hrát. Pokud máme mít nějakou šanci tak by měli hrát zkušení hráči (protože týmy jako německo, polsko, holandsko, portugalsko, velká británie, finsko ... budou hrát na opravdu špičkový úrovni) .. podle toho bych do sestavy navrhoval jen lidi, který maj s hranim proti top hráčům zkušenosti (wefa, fix, g, filka). Krom těhle lidí je tu určitě spousta talentovaných hráčů ale bohužel nemám moc ponětí jak hrajou (protože jediný český týmy krom exitu, který se pokoušely hrát evropský ligy fatálně vyhořely (viz. právě dohraná základní část 3. sezóny ESL)). Na druhou stranu by v ČR týmu mělo bejt zastoupeno víc klanů, mělo by to být hlavně for fun záležitost a rozhodně je tam taky spousta horších týmů se kterýma může hrát leckdo, kdo má méně zkušeností s evropskou scénou. Bohužel jak říkám, nemohu jmenovat ..
Topis (Guest) #30
No profile available.
Link to this post
Kapitán by klidně mohl byt i Filka, zkusenosti ma, cas taky co vim a vazne myslim ze to veme. To s ESL si nemyslim, ze bychom mi nejak fatalne vyhoreli, spis jsme si to sami zkazili, kdyz jsme prohrali 5:7 s ptranger, ktery jsme mohli klidne porazit, a jeste v poslednim zapase jsme meli sanci na postup, akorat se hralo na kenne a tam nam to moc nejde...
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Page:  previous  1  2  3  4  5  6  7  8  next 
Go to forum
Not logged in. · Lost password · Register
Unclassified NewsBoard 1.6.4 © 2003-6 by Yves Goergen
Current time: 2012-02-07, 23:32:57 (UTC +01:00)