exit clan - extra intelligent

Page:  1  2  3 ... 6  7  8  next 
fiXed (Administrator) #1
Member since Oct 2006 · 1053 posts
Group memberships: Administrators, exit members, Members, vedení
Show profile · Link to this post
Subject: Czech team in National CUP
zde vše o National Cupu a diskuze k němu.

Line-up který bych viděl já:

Lahva
Flame
Topis
muaddib (nebo nekdo kdo nema bana)
funka
fixie
filka
G
náhradník Wefa (muze hravat az od 21:30, zalezi jak se domluvime)
+ někdo z CSSF jestli jeste kluci hrajou a veri si :)

kapitan: bud G-father, funka, nebo nekdo z CSC (orel, finch)

jestil sem nekoho opomnel kdo by tam mel byt tak sry a postnete ho sem :) at se domluvime, idealne postnete cely line-up, ktery byste tam radi videli + kapitana
Lide se deli do 10 skupin. Na ty, kteri rozumeji binarnimu kodu a na ty ostatni.
This post was edited on 2008-09-02, 14:23 by fiXed.
Cidoo #2
Member since Apr 2008 · 29 posts
Group memberships: Members
cau vsichni takhle bych to videl ja:
filKa  filKa funKa filKa wefKa finchKa
Cidoo #3
Member since Apr 2008 · 29 posts
Group memberships: Members
ok ted vazne : filka ,funka ,wefa ,G ,f, flejm, finch  captain G or F
Finch (Guest) #4
No profile available.
Link to this post
In reply to post #2
Budu diskuzi pozorně sledovat a vyjádřim se o něco pozdějc. Hlavně sem pište jen ty co chtěj něco udělat a ne aby se z toho stal napadací článek.-)
Kubik (Guest) #5
No profile available.
Link to this post
Cus vsichni, CSSF uz moc aktivni nejsou, ale to bylo tim ze byli prazdniny ted uz zas snad zacnem, pokud budete chtit nebo bude potreba tak ja se klide pridam, ale chapu ze chcete hrace a ne naky navnady:P
Flamixi #6
User title: Flamixi
Member since May 2007 · 87 posts · Location: Washington
Group memberships: Members, Oldies
Čus všichni,vypadá to zajímavě. Já bych byl pro G,F,Wefa,Filka,Lahva,Funk,Flame a možná fída z ucc. a kapitána,teda jestli musí bejt,tak asi Fix. možná ještě orel,jestli ještě hraje
This post was edited on 2008-09-02, 16:37 by Flamixi.
Orlando #7
Member since Oct 2006 · 136 posts · Location: Hňupešov
Kurňa co se tady domlouvá...já vůbec o ničem nevim...:D
Všichni sou OHANBÍ....!!!
funka (Guest) #8
No profile available.
Link to this post
In reply to post #6
Ja bych nejradsi jako kapitana videl fixe, ten vsak bohuzel jako ONC admin nebude moct. Mne osobne by nevadilo byt kapitan ale vzhledem k tomu, ze krom exitu tu nikoho moc neznam to asi nebude nejlepsi volba. Hlavne at je to nekdo zodpovednej a umi rozumne anglicky, pak je mi to jedno.
ED]inFinity (Guest) #9
No profile available.
Link to this post
Subject: Line up
Podle mě by bylo asi nejlepší, kdyby nastoupila mocna F -  fila, fixed, funka, flame, Finch a doplnili je wefa, G, inst z ucc.
No a kapitán můj oblíbený LAHVA, jenomže když jste na začátku jmenovali koho jedině za kapitána, tak mi z toho vyplývá Finch.
Jestli jsem něco pototo tak sorry..
Flamixi #10
User title: Flamixi
Member since May 2007 · 87 posts · Location: Washington
Funk je kápo :) domluveno :D
fiXed (Administrator) #11
lahva klidne kapitan, proc ne. davejte navrhy jake vam prijdou na nos. pak to probereme a vyhodnotime :D
Lide se deli do 10 skupin. Na ty, kteri rozumeji binarnimu kodu a na ty ostatni.
Topis (Guest) #12
No profile available.
Link to this post
Subject: line-up
Line-up který bych viděl já:

Fixie
Filka
Funka
Flame
Fida
Wefa
Topis
Lahva
JFK

Kapitán myslím, že je uplně jedno kdo bude. Kdo si myslí, že na to bude mít čas, tak ať se přihlásí. Lavha, funky, filka, ...
Finch (Guest) #13
No profile available.
Link to this post
Takže já bych to viděl na Filka, Wefa, F, Funka, Jfk, Flame. Každopádně tím, že už do toho tolik kvůli mojí malé aktivitě nevidim tak na můj názor až tolik nedejte. Já rozhodně ne. Protože jsem byl lama vždycky a ted sem dvojnásobná. A pokud mam bejt upřímnej a ted se prosim neuražte ty který budu jmenovat, ale myslim, že úplná špička v Čr neni jak Topis tak ani Lahva (víte, že Vás mam rád, ale prostě upřímnost tu musí bejt) a proto bych tu taky ještě navrhl Instinkta z ucc, ale jak říkam už skoro nehraju takže nevim kdo jakou má formu a kdo jak se cejtí. Kapitán může bejt kdokoliv kdo je nestranej a nebude dávat přednost někomu jen protože je kámoš...Proto navrhuju aby byl kapitán Kubík. Kterej se nestydí poslat do prdele kohokoliv. Ale ještě jednou říkam, že sem už mimo. Tak to až tak neberte....
rodney #14
Member since Sep 2008 · 4 posts
sice nevim , jestli muzu neco do toho vbc kecat , ale svuj nazor rict snad muzu , takze: filKa , lahva , fixed , G , topis , fida , enjoy > flejm , funk : nahradník : wefa , kdyz muze az od 21:00 ..Topis a enjoy myslim si , ze se oba rapidne zlepsili , kdyz zacli u hry premejslet.. Rozhodně doufám , že budete dobře reprezentovat Čr..
GL !
fiXed (Administrator) #15
Quote by rodney:
sice nevim , jestli muzu neco do toho vbc kecat , ale svuj nazor rict snad muzu , takze: filKa , lahva , fixed , G , topis , fida , enjoy > flejm , funk : nahradník : wefa , kdyz muze az od 21:00 ..Topis a enjoy myslim si , ze se oba rapidne zlepsili , kdyz zacli u hry premejslet.. Rozhodně doufám , že budete dobře reprezentovat Čr..
GL !

btw jenom pro info, kdo vlastne si? :) ze ten nick z nikama neznam :D tak at vim kdo se tu taky objevuje :D
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Page:  1  2  3 ... 6  7  8  next 
Go to forum
Not logged in. · Lost password · Register
Unclassified NewsBoard 1.6.4 © 2003-6 by Yves Goergen
Current time: 2012-05-22, 04:36:16 (UTC +02:00)