exit clan - extra intelligent

Page:  1  2  next 
BigOHenry #1
Member since Dec 2007 · 44 posts · Location: Brtnice
Group memberships: Members, Oldies
Show profile · Link to this post
Subject: Zdarec
Caues Vy stary vojny:) Jak se Vam vede?? Tak cca po 6mesicich jsem to nevydrzel a acka jsem hodil na notas...Bohuzel ma integrovanou grafiku, ale dohani to Dual core a 2GB Ram.Mapy jako Brige se na tom daji hrat,takze vice mene asi zacinam pomalu zas hrat (opravdu pomalu:D) Jinak pohled do budoucnosti, koncem roku 2008 vyjdou AA3.0, to bych si chtel koupit new PC (nejpozdeji do jara 2009) a to pak uz nejspis budu hrat urcite... Takze doufam ze do leta 2009 budu moc prohlasit Henry is BACK:D
wefa #2
Member since Feb 2007 · 295 posts
Group memberships: exit members, Members, Oldies, vedení
Jsi vedle, nová verze už vyšla, jenom ty ji nemáš, koukej koupit comp a začít vařit :D:D:D Už jsme tě dlouho neslyšel..
waRm #3
User title: Team Exit
Member since Jan 2008 · 71 posts · Location: ptačí
no koho to tu vidím? :) není to ten nůbek z AMF? :D
BigOHenry #4
For Wefa: Ty ale myslis AA 2.8.3.1. (lol, aby to zachvilku nebylo deseti mistny cislo:D ) AA 3.0 ma vyjit az na podzim... Kdyz bych mel prachy tak ho kupuju hned, ale bohuzel nemam, tak to budu muset vydrzet, 35k neni mala castka:(

For waRm: ee, to si me asi s nekym pletes, ja jsem noobek z exit:D

P.S.: Pred chvilkou jsem poladil ArmyOps.ini a nasadil jsem brutalni grafiku, vsechno co jsem nasel jsem dal na UltraLow a mega rozliseni 800x600 na monitoru kde ma byt 1440x900:D jeste pak zkusim nastavit 16bit misto 32bit.Ale uz ted mi to trochu pripomina DOOMa...
Dr.Slim #5
Member since Feb 2007 · 249 posts
na PC ti stačí 20-25k ;)
Im The Machine ...
wefa #6
To byl joke henry :D

Henry je tweaker !!!!!!!
BigOHenry #7
Ja vim:D

S tim PC, ja zastavam nazoru kdyz uz tak uz:) 4jadra,X48, 2x2GB ram, HD4870, 700w zdroj atd. Ale, tak jako tak si to budu kupovat na splatky, tak kdyz to budu splacet o rok dyl tak se nic nedeje (stejne to nebudu platit ja:D ) a hlavne kdyz to pak nebude grafika stihat, tak koupim druhou a bude zase klid... Chci dat ted do PC co nejvic, abych mel od toho na par let klid, ne jako jsem to delal do ted, kazdej pulrok upgrade, to je pak hroznej zrout penez.

Jinak se dnes mozna stavim i na ventrilu a pokecame...
jjk (Administrator) #8
Member since Oct 2006 · 453 posts
Group memberships: Administrators, exit members, Members, vedení
hm, s tim pc to vidim podobne, jen jeste prihodim 24" monitor :)
There are 10 kinds of people in the world ... Those who understand ternary, those who don't and those who confuse it with binary
wefa #9
UjjK jsem čekal, že ještě přihodí Ferari, ale tak ne no :D
BigOHenry #10
Fakt, jjk ma pravdu, taky jsem nad tim premyslel. Jelikoz v pokoji mam jen PC (momentalne notase s TV kartou) takze to mam i jako TV. V novem PC taky bude TV karta, ale ted mam LCD 19 widescreen a na tom filmy z vetsi dalky nic moc, tak jsem myslel ze bych si poridil tu 24 a mel ji na stene jako televizi. Ale ta cena:( 10k, neni zrovna malo...tak nevim no...

Jinak kdyz bych si ted hned kupval PC tak by to bylo toto: Intel Core 2 Quad Q9300 2,50GHz 6MB 1333MHz 775pin BOX, Noctua NH-U12P, Asus Rampage Formula - Intel X48, Corsair DIMM 4096MB DDR II 800MHz TWIN2X4096-6400C4DHX, Sapphire HD 4870 512MB Full, PCI-E, Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS - 500GB SATA II (mozna 2x), Corsair TX750 750W, Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer-Fatal1ty Pro, Thermaltake Aquila VD1000SWA, LG SuperMulti GSA-H66N, SteelSeries Siberia Full-size Headset Black, SanDisk ImageMate 12v1 Reader/Writer USB 2.0, TerraTec Cinergy 2400i DT.

Podle me to tak i zustane, maximalne by byla nejaka zmena kdyz by neco hodne zlevnili tak za lespi, treba CPU Q9300 za Q9450. S cenou nechci jit nad 35k...
jjk (Administrator) #11
Member since Oct 2006 · 453 posts
Group memberships: Administrators, exit members, Members, vedení
Diky za sestavu, asi se trosku inspiruju :)
There are 10 kinds of people in the world ... Those who understand ternary, those who don't and those who confuse it with binary
G-Father (Administrator) #12
User title: pablb z třetího ramena
Member since Oct 2006 · 478 posts · Location: Sídlo jako šídlo
Group memberships: Administrators, exit members, Members, Oldies, vedení
čau henry, tak pokuď se ti nebudou zpomalovat kulky, tak se velice těšim na comeback:-D
Jsem několikanásobný mistr ve sraní na hlavu. Souložim s obtlostlýma žábama a jim olivy. A to vše v jednom balení.
G-Father (Administrator) #13
User title: pablb z třetího ramena
Member since Oct 2006 · 478 posts · Location: Sídlo jako šídlo
Group memberships: Administrators, exit members, Members, Oldies, vedení
In reply to post #11
čau henry, tak pokuď se ti nebudou zpomalovat kulky, tak se velice těšim na comeback:-D
Jsem několikanásobný mistr ve sraní na hlavu. Souložim s obtlostlýma žábama a jim olivy. A to vše v jednom balení.
BigOHenry #14
Caues G, ted zalezi na tom ktery myslis, ale oboje by bylo nemile:)
Dr.Slim #15
Member since Feb 2007 · 249 posts
mno ted je období, kdy mám kulky věčně prádzný, ale to sem nepatří  :-D  :-D  :-D
Im The Machine ...
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Page:  1  2  next 
Go to forum
Not logged in. · Lost password · Register
Unclassified NewsBoard 1.6.4 © 2003-6 by Yves Goergen
Current time: 2012-05-20, 10:59:54 (UTC +02:00)