exit clan - extra intelligent

Page:  1  2  next 
G-Father (Administrator) #1
User title: pablb z třetího ramena
Member since Oct 2006 · 478 posts · Location: Sídlo jako šídlo
Group memberships: Administrators, exit members, Members, Oldies, vedení
Show profile · Link to this post
Subject: Vtípek týdne
Na ucc stránkách vyšel článek o tom jak slaví UCC. 2 roky, tímto jim gratuluji, ale to není důvod proč o nich píšu do offtopicu.

Velice mě rozesmál komentář, který jsem zvolil jako vtip týdne, který napsal Amos z UCC. Cituji : "Čus,, vše nej  nevim ale taky bych nějaký ligy ubral třeba jedno 6v6 nebo 4v4 SF pač když bude mín lig tak mužem dosahnout větších výsledků  a jiank s cssf a exit ? myslim že už jsme všichni tak na stejný úrovni.."

Tímto gratuluji amosovi, je to naš borec nakonec.

Zdroj: http://www.ucc-aao.eu/index.php?site=news_comments&new…
Jsem několikanásobný mistr ve sraní na hlavu. Souložim s obtlostlýma žábama a jim olivy. A to vše v jednom balení.
fiXed (Administrator) #2
Member since Oct 2006 · 1053 posts
Group memberships: Administrators, exit members, Members, vedení
no myslim ze ma v mnoha ohledech pravdu. Treba jestli vzaly v uvaho Gho tak si myslim ze ta uroven toho Amo$e by odpovidala...

nt Amo$

jinak blahopreju k 2. vyroci
Lide se deli do 10 skupin. Na ty, kteri rozumeji binarnimu kodu a na ty ostatni.
This post was edited on 2008-02-18, 12:15 by fiXed.
wefa #3
Member since Feb 2007 · 295 posts
Group memberships: exit members, Members, Oldies, vedení
Subject: ...
ok.. Congrats anyway.. Really NT !!!
Amos_cz (Guest) #4
No profile available.
Link to this post
Subject: odpoved
čus myslel jsem to tak že v čr jsme tak asi na stejný úrovni , je tam podstatný to slovo " tak " , tím sem myslel , že nějaké ty malé rozdíly tam budou.. pokud jde o to neporovnávám tyto klany jako jednotlivce , nýbrž jako team.. dík za ocenění " borec na konec " čus.-
Flamixi #5
User title: Flamixi
Member since May 2007 · 87 posts · Location: Washington
Group memberships: Members, Oldies
Já si myslím že ucc a exit je to stejný,co takhle kdyby jste se spojily?by jste mohli hrát víc lig :D
Flamixi #6
User title: Flamixi
Member since May 2007 · 87 posts · Location: Washington
Group memberships: Members, Oldies
btw amo$ joker :)
fiXed (Administrator) #7
In reply to post #4
ten rozdil je asi tak maly jako mezi mojim a tvojim IQ. (to znamena velky! nic proti UCC mam je rad, jsou to fajn chlapi a hrajete dobre, ale myslim ze ted si trosku veris ;-) )
Lide se deli do 10 skupin. Na ty, kteri rozumeji binarnimu kodu a na ty ostatni.
G-Father (Administrator) #8
User title: pablb z třetího ramena
Member since Oct 2006 · 478 posts · Location: Sídlo jako šídlo
Group memberships: Administrators, exit members, Members, Oldies, vedení
řeknu to asi takhle, my ani nevíme jestli budem hrát v čechách nakonec nějakou ligu, protže opravdu seriozně.....opravdu má to cenu? odpověď: jen když budou ceny pro vítěze....:-D  ( nerad bych aby to vypadalo jako namyšlenost, přišel mi to jen jako dobrý vtip)

Důvod proč si tolik věříme?- ano skill je na jiné úrovni, ale vše se dá v poho dohnat, ale v čechách neni jinej tým který by měl chut na na jeden zápas v týdnu trénovat třeba  10 scrimů....což my jsme! A problém neni v času, ale v upřednosnovaní scrimu před publicem jen tak mimochodem.

PS: malá poznámka, napsal to Amos a né UCC. tak to prosím nevztahujte na celý tým. Vim jak se to pak špatně vysvětluje a hlavně vím, jaké problémy byli když někdo od nás něco napsal a hned si to někdo převzal, že si to myslí celý tým.  Nezapomente Topis je přece v pohodě...:-)
Jsem několikanásobný mistr ve sraní na hlavu. Souložim s obtlostlýma žábama a jim olivy. A to vše v jednom balení.
This post was edited on 2008-02-19, 01:11 by G-Father.
Finch (Guest) #9
No profile available.
Link to this post
Amosi já žeru to jak všechno vysvětlíš. To já ne to Tatran upravoval screeny na ESL. Další: To já ne to kluci chodí na public jen s druhejma accountama a ty další si na nich dělaj fragrate. Další: To denny si chtěl vyměnit můj account za jeho account. Další: Tatran je dítě a kokot. Další: Finch je zmrd. Další: Kenny už necheatuje. Takle bych mohl pokračovat dál a dál.  Asi to začnu nahrávat až zas někdy přilezeš na ts. Sry chlapy za spam, ale tohle sem si nemohl odpustit. Tento článek je zaměřen jen proti amosovi. Ne proti nikomu jinýmu. Díky za pozornost. Jdu si ho vyhonit nad amosovo fragratem.
fiXed (Administrator) #10
Quote by Finch:
Jdu si ho vyhonit nad amosovo fragratem.

tak co finchi povedlo se? :D
This post was edited on 2008-02-19, 09:28 by fiXed.
Finch (Guest) #11
No profile available.
Link to this post
No chvíli nechtěl stát, ale nakonec jsem ho přemluvil. Musel jsem sice přepnout stránku na freefoto, ale vystříkal jsem se nakonec na amosovo avatar:-)
fiXed (Administrator) #12
Quote by Finch:
No chvíli nechtěl stát, ale nakonec jsem ho přemluvil. Musel jsem sice přepnout stránku na freefoto, ale vystříkal jsem se nakonec na amosovo avatar:-)

ROFL
Dr.Slim #13
Member since Feb 2007 · 249 posts
R.O.F.L.    :D :D :D :D
Im The Machine ...
Amos_cz (Guest) #14
No profile available.
Link to this post
dik za pěkné odpovědi..
wefa #15
Member since Feb 2007 · 295 posts
Subject: hmmm co říci..
Nice job Finchíku :)
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Page:  1  2  next 
Go to forum
Not logged in. · Lost password · Register
Unclassified NewsBoard 1.6.4 © 2003-6 by Yves Goergen
Current time: 2012-05-20, 10:56:51 (UTC +02:00)